Po prvi puta u Hrvatskoj organiziramo cjelodnevnu radionicu izrade vlastite latex odjece! Naucite iz prve ruke sve trikove i metode potrebne da sami kreirate svoje latex fetish opravice, tajice, majice, kinky forice, gacice, tangice i sl.

Radionica se odrzava u subotu 27.4.2024, od 10-18h, u prostoru radionice Maskinx Latex Design-a, u Gornjoj Dubravi. Tocnu adresu saljemo onima koji potvrde sudjelovanje do 20.4 ili do popunjenja grupe. Radionica je ograničena na max 8 ljudi. Za sudjelovanje, potrebno je ispuniti obrazac prijave na linku nize, nakon cega cete dobiti uputu za uplatu kotizacije za sudjelovanje. Nakon zaprimljene uplate, dobit cete i e-mail potvrde sa lokacijom i prakticnim detaljima.

Radionica ce pokriti sve osnovne vjestine potrebne za rad s latexom, upoznavanje s materijalom, alatima i priborom, gdje ga nabaviti, kako nastaviti raditi s latexom.

Sadrzaj radionice:

  • Upoznavanje s latex materijalom, porijeklom i fizicko-kemijskim svojstvima materijala
  • Upoznavanje s alatima koji se koriste u izradi latexa te gdje ih kupiti
  • Rezanje osnovnijih krojeva iz latexa, u velicini po zelji, priprema za ljepljenje
  • Metode i vjezba ljepljenja ravnih i zaobljenih spojeva
  • Izrada vlastitog jednostavnijeg komada odjece po izboru, kratkih hlaca, tajica, majice bez rukava, suknje, rukavice bez prstiju ili nesto slicno.

Radionica nece ukljuciti napredne tehnike, izradjivanje krojeva, izradu maski, dodavanje zipera, zakovica, izradu harnessa, restraintsa i slicno.

Trajanje radionice: od 10h – 18h,s pauzom za ručak

Radionica je ogranicena na 8 ljudi.

Cijena po osobi 120 eur

Za studente i nezaposlene 90 eur

Cijena ukljucuje strucno vodstvo, radno mjesto za svakoga, sav alat potreban za rezanje i ljepljenje latexa, 1m2 latex materijala u boji po izboru, ručak (naručit cemo pizzu:), bočicu silikonskog shinera za isprobavanje i poliranje latexa, isprintane materijale s linkovima za nastavak usavrsavanja rada s latexom.

Prijava

Prijaviti se mozete putem obrasca za prijavu u nastavku. Prijave zaprimamo do 20.4 ili do popunjanja grupe. Za sva pitanja mozete se javiti putem maila workshop@maskinx.com

Nadamo se da se vidimo!

Lp,

Sebastian & team Maskinx Latex Design

Prijava za radionicu
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prijavljujem se kao
Koje kategorije odjece vas najvise zanimaju?
Raditi latex me zanima: (nije selekcijsko pitanje, nego da znamo odrediti fokus)
S kojom bojom latexa zelite raditi?